Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/ejoy.hr/public_html/wp-content/plugins/rc-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Opis proizvoda - E.JOY

Opis proizvoda

• Prijevoz putnika na raznim relacijama po izboru putnika
• Prijevoz se obavlja vozilima u vlasništvu E.JOYA-a kako je naznačeno u pojedinačnoj ponudi
• Konačna maloprodajna cijena u Kn ovisi o točki polaska i destinaciji koji su u ovisnosti o izboru klijenta
U cijenu proizvoda su uključeni (popusti, porezi, manipulativni troškovi i dr. javna davanja) te nema nikakvih naknadnih troškova.
Cijene prijevoza jasno su istaknute na web stranicama te uključuju sve troškove (cestarine, mostarine, tunelarine, parkinge …). E.JOY zadržava pravo odobravanja raznih komercijalnih popusta klijentima koji zadovoljavaju za to potrebne uvijete.
Ako je cijena izražena u nekoj drugoj valuti, tada če se naplata izvršiti sukladno izjavi o konverziji i prije naplate cijena če se preračunati i prikazati u Kunama.
Izjava o konverziji
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.